Értékesítés pozíciók

Rajnai Gergő
Területi vezetőd
Rajnai Gergő
Értékesítési és ügyfélkapcsolati vezető
Rajnai Gergő vagyok, 2010-ben kerültem az ingatlan.com-hoz területi tanácsadóként. Már akkor megdöbbentett a cég pozitív hozzáállása a kollégákhoz, a légkör, a működés. Azóta sok idő telt el, sok dolog változott, de ma is őszintén állíthatom, hogy az icom csapata, elvei, vezetői kultúrája kiemelkedő. Ma az Értékesítés, Ügyfélkapcsolat, Salesforce és Data csapatok tartoznak hozzám. Fontosnak tartom, hogy ne kifogást, hanem megoldást keressünk, legyen szó bármilyen üzleti vagy egyéb témáról, és ezt kérem a csapatomtól is. Hiszem, hogy a csapatmunka révén közösen több tudás felett rendelkezünk, mint egy-egy személy önállóan és hogy az információ, az adatalapú gondolkodás és a megfelelő kommunikáció jól kiegészíti ezt. Szabadidőmben rendszeresen squash-olok és baráti összejövetelek alkalmával a társasjátékok is gyakran előkerülnek. Szívesen barkácsolok, gokartozok, korongot lövök, amikor lehetőségem van rá. Szeretem a latin zenét és a finom rumokat.

Nincs nyitott pozíciónk, de ne csüggedj!
A közeljövőben bármikor lehet!

Folyamatosan keresünk tehetséges és lelkes embereket csapatunkba. Küldd el önéletrajzod, és meg fogunk keresni, ha lesz valami aktuális!

Töltsd fel az önéletrajzodat

Legalább egy módon juttasd el hozzánk az önéletrajzodat

File name:

File size:

A "Jelentkezés beküldése" gomb megnyomásával az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom, személyes adataim ingatlan.com Zrt. általi kezeléséhez hozzájárulok.