Money.hu fejlesztés pozíciók

Lengyel Máté
Területi vezetőd
Lengyel Máté
money.hu vezetőfejlesztő
Lengyel Máté vagyok, 2019 nyarán csatlakoztam a money.hu-hoz backend fejlesztőként és 2022 tavaszán vettem át a money fejlesztői csapatának vezetését. Feladatom a szoftverfejlesztésen kívül a munka koordinálása, feladatok tervezése, ütemezése. Célunk, hogy az üzleti igényeket, funkciókat a lehető legjobb minőségben (a gyorsaságot is szem előtt tartva) implementáljuk a felhasználók számára. Fontosnak tartom, hogy a csapaton belül jó legyen a hangulat, sokkal gördülékenyebb úgy az együttműködés. Szabadidőmben szeretek túrázni a családdal, illetve sokat sportolok, legfőképpen foci, tenisz és ping-pong, igazából jöhet bármi, ami sport. Ezen kívül előszeretettel nézek meccseket, de a filmeket és sorozatokat sem vetem meg.

Nincs nyitott pozíciónk, de ne csüggedj!
A közeljövőben bármikor lehet!

Folyamatosan keresünk tehetséges és lelkes embereket csapatunkba. Küldd el önéletrajzod, és meg fogunk keresni, ha lesz valami aktuális!

Töltsd fel az önéletrajzodat

Legalább egy módon juttasd el hozzánk az önéletrajzodat

File name:

File size:

A "Jelentkezés beküldése" gomb megnyomásával az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom, személyes adataim ingatlan.com Zrt. általi kezeléséhez hozzájárulok.