Küldetésünk

Teljes körű ingatlanpiac / Minden magyar ingatlan
Munkánk során arra törekszünk, hogy összegyűjtsük és mindenkinek elérhetővé tegyük a teljes magyar ingatlankínálatot, ezzel megteremtve a teljes körű ingatlanpiacot.
Etikus ingatlanpiac
Célunk, hogy látogatóink a lehető legjobb üzletet kössék meg segítségünkkel. Ezért a profi és tisztességes közvetítőket nem pusztán ügyfeleinknek, hanem szövetségeseinknek tekintjük. Arra törekszünk, hogy az ingatlan.com átlátható, igazságos és megbízható legyen. Folyamatosan fejlesztjük és alkalmazzuk azokat az eszközöket, amikkel a jóhiszemű látogatóinkat megvédhetjük a csalóktól.
Hatékonyság hirdetőnek és vásárlónak
Az eladó és a vevő is oda megy, ahol a legkönnyebben tud üzletet kötni. Ezért arra törekszünk, hogy minden szolgáltatásunk a lehető legjobb ár/érték arányú legyen.

Társadalmi felelősségvállalás

Felelős vállalkozásként büszkén állunk fontos társadalmi ügyek mellé. Segítségünkkel 2009-ben indult el a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom, amely azért dolgozik, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek, a karrier mellett a családdal kapcsolatos álmaikat is minél többen megvalósíthassák.

Társadalmi felelősségvállalás

Amikre büszkék vagyunk

2010
Deloitte Fast 50,
Deloitte Fast 500
2010
Legsikeresebb Partneri
Együttműködések
kategóriában
3. hely
2010
Családbarát Munkahely
díjat nyertünk
2012
Telenor Etikus Vállalat Díj
2012
European Business Award Nemzeti Bajnok
2014
A 7. Superbrands díjunk
2014
Újból elnyertük a Magyar Brands díjat
2015
A 8. Superbrands díjunk
2017-2022
Családbarát Mentor
szervezet díjak
2020
Bronzfokozatú családbarát cég
2022
Aranyfokozatú családbarát cég